Karismax Kalastustarvike Ky
Karismax verkossa                                                                                                     <<etusivu

Sivukartta

Yhteystiedot

Tervetuloa Karismaxin verkkosivuille!

Karismax Kalastustarvike Ky on vuonna 1994 perustettu yritys, jossa valmistetaan korkealaatuisia kalastustarvikkeita alan perinteitä kunnioittaen, mutta myös eteenpäin kehittäen.

Karismaxissa ei valmisteta bulkkituotteita, emmekä teetä tuotteitamme halpamaissa, vaan ne valmistetaan edelleen Suomessa (puoliteollisena) käsityönä.

Karismaxin tarkoituksena on ollut tarjota hyviä, kestäviä ja kalastavia kalastusvälineitä niin harrastajille kuin aktiivikalastajille.  Hyvät kokemukset ja palautteet ovat puhuneet onnistumisen puolesta.  Jopa niin, että tuotteistamme suuri osa menee vientiin - Venäjälle, Norjaan, Ruotsiin, Ukrainaan jne.  Suomessa Karismaxin tuotteita myyvät kaikki hyvinvarustetut kalastustarvikeliikkeet ja tavaratalojen kalastusosastot.

Meillä oli Nokialla myös kalastus- ja retkeilyalan erikoismyymälä, mutta myimme sen liiketoiminnan pois.  Kalastustarvikkeiden myyntiä samoissa tiloissa Yrittäjäkadulla jatkaa nyt Kalakaapu Oy.  Karismax osti Kuusamosta, Yli-Kitkan rannalta Osuuskaupan vanhan kauppakiinteistön, josta peruskorjaamme yrityksellemme tuotantotilat ja vuokrattavaa majoitustilaa.  Tontille nousee myös hirsitalo, johon tulee lisää majoitustilaa sekä valmistuskeittiö ruokasaleineen.  Rantaan on tulossa rantasauna.   Päivitämme kuulumisia rakennusprojektin etenemisestä Ajankohtaista-palstalla ja Facebookissa.


Karismax verkossa | Tuotteet | Tilaus | Toimitusehdot | Yhteystiedot                                      <<etusivu
Karismax Kalastustarvike Ky, Mustosenvaarantie 201 A, 93999 Kuusamo     Puh. 040 838 0438   S-posti: karismax@karismax.fi