Karismax Kalastustarvike Ky
Tilaus- ja toimitusehdot                                                                                           <<etusivuYhteystiedot

Karismax Kalastustarvike Ky myy verkkokaupassaan omaan tuotantoonsa kuuluvia tuotteita, jotka valmistetaan käsityönä Nokialla.  Tilaus- ja toimitusehdoissa noudatetaan etämyynti- ja sähköisen kaupankäynnin ohjeita ja sääntöjä.

Huom!  Nämä ehdot koskevat vain luonnollisia henkilöitä, eivät esim. yrityksiä tai organisaatioita.  Ne eivät myöskään koske mittatilaustuotteita.

Tilaus:
Asiakas voi tilata tuotteita joko suoraan verkosta, puhelimitse tai kirjeitse.  Karismax vahvistaa tilaukset sähköpostitse.  Alle 18-vuotias tarvitsee ostoksiinsa huoltajan luvan.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa siitä, kun se on vastaanotettu.  Asiakas tekee peruutusilmoituksen Karismaxiin (ks. yhteystiedot) ja palauttaa tuotteen sovitulla tavalla viipymättä.  Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan, jos se on pakattu.  

Toimitus:
Tilatut tuotteet ovat lähetysvalmiina odottamassa lähetystä heti laskun lähettämisen jälkeen.  Mikäli tuotteita ei ole varastossa tai toimitus muuten myöhästyy, siitä ilmoitetaan asiakkaalle laskussa, joka on samalla myös tilausvahvistus.

Tuotteiden hinnat  ja laskutus:
Verkkosivuilla ilmoitetut hinnat ovat verollisia (sis. alv. 24 %) vähittäismyynnin yksikköhintoja. 

Tuotteiden maksu suoritetaan postiennakolla tai laskulla.  Maksuun lisätään toimituskulut.  Toimitus tapahtuu postitse.  Karismax laskee laskun loppusummaan määräalennuksen, kun ostosten loppusumma ylittää 60 euroa (-5 %), 80 euroa (-10 %) ja 100 euroa (-20 %).

Lasku maksetaan ennen tuotteiden toimitusta.  Lasku toimitetaan asiakkaalle pääasiassa sähköpostitse tilauksen saapumisen jälkeen ja tavara toimitetaan, kun suoritus näkyy Karismaxin tilillä.  Jos maksua ei suoriteta viikon kuluessa, tilaus peruuntuu.

Takuu:
Karismax Kalastustarvike vastaa tuotteittensa laadusta.  Mikäli tilattu tuote on rikki, siinä on puutteita tai se ei muuten vastaa siitä annettua kuvausta, Karismax korjaa viat tai vaihtaa tuotteen.  Huom!  Konkreettisen tuotteen ja sen tietokoneen näytöllä näkyvässä kuvassa saattaa olla värieroja, joita ei tulkita takuun piiriin kuuluviksi vioiksi.
 Karismax verkossa | Tuotteet | Tilaus | Toimitusehdot | Yhteystiedot                                     <<etusivu
Karismax Kalastustarvike Ky, Mustosenvaarantie 201 A, 93999 Kuusamo     Puh. 040 838 0438   S-posti: karismax@karismax.fi