Karismax Kalastustarvike Ky
 Tuotteet | Maxtreme-pienpilkkivavat                                       <<tuotteet    <<etusivu
Maxtreme-pilkkionkisarja juhlisti seitsemällä vavalla Karismaxin muuttoa eteläisen Suomen ruuhkista Kuusamon rauhaan!  Ne ovat niin ulkonäöltään, toimivuudeltaan kuin kestävyydeltäänkin samaa huippulaatua kuin suosituiksi tulleet Max-pilkkionkisarjan vavat (joita ei valmisteta enää kuin harvakseltaan).  Maxtremet on valmistettu muovista, ne eivät ole aivan yhtä keveitä kuin Max-sarjan vavat, mutta ovat hinnaltaan edullisempia.  Ne on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat nauttia hienoista kalareissuista suomalaisen laatutyökalun kanssa, jonka hinta-laatusuhde on kohdallaan!

Tilaa sähköpostilla: tilaukset(at)karismax.fi tai karismax(at)karismax.fi
Tai puhelimitse: 040 552 7386/KariMaxtreme 2
Maxtreme 2 herkkyysvapa

Pituus: 29 cm

Paino: 30 g

Tuotekuvaus: 
Jäykkä lasikuitukärki.

46-millinen puola, jossa pehmeä kitkajarru ja hyvä upotus taustalevyyn, joka estää siimaa sotkeentumasta puolan akselin ympärille.

Kädensijan selkäpuolella foamipehmuste.

Käyttösuositus: 
Kivasti kämmeneen sopiva ja kärjeltään tunnokas herkkyysonki värikoukkujen ja pienten tasapainojen uittelijalle (ERÄ-lehden uutuuskuvaus 17.1.2012).

Hinta: 8,90 e


Maxtreme 3
Maxtreme 3 morrivapa

Pituus:  27 cm

Paino: 30 g

Tuotekuvaus:
Muuten samat ominaisuudet kuin Maxtreme 2:lla, mutta herkällä  filmikärjellä.

Käyttösuositus:
Erinomaisen kevyt ja herkkä vapa tarkkaan  mormyskapilkintään.  (ERÄ-lehden uutuuskuvaus 17.1.2012).

Hinta:  9,90 e  Karismax verkossa | Tuotteet | Tilaus | Toimitusehdot | Yhteystiedot                                      <<etusivu
Karismax Kalastustarvike Ky, Mustosenvaarantie 201 A, 93999 Kuusamo     Puh. 040 838 0438   S-posti: karismax@karismax.fi